4 basisregels voor het decoreren als een Pro

Published on August 22 2019

4 basisregels voor het decoreren als een Pro

1. planning

Voordat u aan de slag gaat met uw interieur ontwerp project, plan als de profs. Begin met een moodboard of idea Book waar je inspiratie en gedachten verzamelt, zodat je alle keuzes van materiaal, kleur en meubels uitkiezen. Op deze manier u uw stijl en de rode draad van het project te vinden, zodat het eindresultaat niet te veel verspreidt.

2. Skip the wall

Leveren langs de muren is een gemeenschappelijk optreden in huizen. Probeer alternatieve oplossingen te vinden en verplaats de Bank, bijvoorbeeld, en plaats deze in het midden van de kamer. Het creëert een heel ander gevoel.

3. Ga voor goede verlichting

verlichting is om een professioneel interieur te krijgen. Wist u dat u over 7 verlichtingsbronnen in een eenpersoonskamer zou moeten beschikken? Al deze moeten ook verschillende functies vervullen. Een veelvoorkomende fout in Zweedse huizen is dat je een zeer sterke lamp hebt die verondersteld wordt om verschillende behoeften te dekken, vaak in het midden van de kamer.

Met behulp van verlichting, u verschillende stemmingen en afmetingen in een kamer te creëren. Kleuren worden verschillend waargenomen in verschillend licht, en het is ook belangrijk om tegemoet te kunnen komen aan alle seizoenen en alle uren van de tijd met de juiste vorm van verlichting.

4. Speel met textiel

Met verschillende soorten textiel! Het geeft je huis een warm en gezellig gevoel en je veranderen door stemming en seizoen. Denk meer is meer en gebruik twee spreien, verschillende gordijn lengtes en zachte worpen voor u en uw gasten.

 

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post